Ten Tusscher pakt uit met prijzen Lezerstour

 In Nieuws | Voorpagina

ENSCHEDE – De Tour de France zit alweer in haar laatste week en zondag weten we wie de opvolger wordt van Egan Bernal. De titelstrijd in Frankrijk is volop aan de gang en team Jumbo Visma zit strak in het geel. Maar niet alleen in Frankrijk wordt er gestreden om de titelwinst. Ook in ons eigen kikkerlandje wordt er gestreden om de dag- en eindzeges in de Tour, de Lezerstour! 

Fietsenwinkel Ten Tusscher uit Enschede, al jaar en dag sponsor van OWC Oldenzaal, heeft ingezet in de Lezerstour van de leden van OWC. De plek waar OWC leden al ruim twee weken aan het knokken zijn voor de hoogste plekken in het klassement. Coen Kemna staat momenteel op de 1e plek, met 3939 punten. Echter voelt Coen de hete adem van Robert Steinmeijer in zijn rug, die 2e staat met 3911 punten. De jonge Stan Boerrigter laat zien dat hij op jonge leeftijd al veel wielerkennis heeft, hij maakt het virtuele podium compleet en heeft 3877 punten. Met zo’n 57 deelnemers is de Lezerstour van OWC een groot succes. Ten Tusscher heeft een 3-tal prijzen beschikbaar gesteld en die zijn nu bekend!

1: POC Omne air helm
2: Fabric Stratosphere fietspomp
3: Fabric Inbus set

Prijzen waar men u tegen zegt. Wat gaat er in de laatste week nog gebeuren? Is de top-3 compleet of worden er nog leden van hun plek gestoten? Wordt vervolgd…

LET OP! De foto’s hieronder zijn slechts ter illustratie en kunnen daarom afwijken van de te uit te reiken prijzen.

POC Omne air helm

Fabric Stratosphere fietspomp

Fabric Inbus set

Recent Posts