Home / Wielerronde van Oldenzaal

Wielerronde van Oldenzaal

De Wielerronde van Oldenzaal wordt elk jaar verreden in het mooie centrum van Oldenzaal. Het fanatieke en grote deelnemersveld staat elke keer weer garant voor een spectaculair sportevenement!

Aan de start staan de nieuwelingen, junioren, amateurs, sportklasse en Elite/beloften.

Naast de ervaren renners uit de diverse KNWU categorieën, kunnen ook de 10 en 11 jarigen hun talenten laten zien in de Decathlon Dikke Banden Race!

Wielerronde

1.
Criterium wedstrijd
2.
Centrum Oldenzaal
3.
Diverse categorieën
4.
Dikke Banden Race
5.
KNWU evenement

Decathlon Dikke Banden Race:

Heb jij altijd al de nieuwe Tom Dumoulin willen worden? De nieuwe Steven Kruiswijk of Dylan Groenewegen? Dan is dit je kans! Doe mee aan de Dikke Banden Race en wie weet ben jij over een aantal jaren de nieuwe profwielrenner.

Om deel te nemen heb je alleen je eigen fiets (geen wielrenfiets) nodig. Helmen worden door Decathlon verzorgd en hoef je dus niet zelf mee te nemen.

Tevens dien je in groep 5 of 6 van een basisschool in de buurt van, of in Oldenzaal te zitten. En je mag niet in bezit zijn van een wedstrijdlicentie.

Als je de race wint mag je op de landelijke finaledag tegen andere winnaars uit het land fietsen! Word jij de Dikke Banden Race Kampioen van Nederland?

Zin om mee te doen? Leuk! Vul dan samen met je ouders of verzorgers het aanmeldformulier in op www.dikkebandenrace.nl

Eerstvolgende editie:

Datum:juni 2020
Locatie:Centrum Oldenzaal

Starttijden:

Junioren:12:00 uur
Nieuwelingen:12:02 uur
Dikke Banden Race:13:20 uur
Elite/Beloften & Amateurs:14:00 uur