Home / Afdelingen / Wedstrijdafdeling / Elite – Beloften

Elite – Beloften

Ontwikkeling, ambitie en professionaliteit. Dit staat bij de OWC elite en beloften centraal.

Er is ruimte voor jong talent dat zich kan ontwikkelen. Daarnaast is er professionele begeleiding op persoonlijk niveau wat er voor zorgt dat het hoogst haalbare bereikt kan worden.

Bij de elite-beloften wordt een intensief wedstrijdprogramma gereden, waarbij ook aan topcompetitie klassiekers word deelgenomen. De deelname aan de Ronde van Overijssel is daarbij op het programma rood omcirkelt en het uitgelezen moment om je talent en doorzetting aan het grotere publiek te tonen.

Het team wordt tijdens de wedstrijden ondersteund door eigen OWC mechaniekers, ploegleiders en verzorgers.

Elite / Beloften

1.
Nederlandse clubcompetitie
2.
Topcompetitie klassiekers
3.
Uitgebreid wedstrijdprogramma
4.
Uitstekende begeleiding
5.
Teamwork

Samenwerking OWC en De Zwaluwen

Vanaf 2019 hebben de wielerverenigingen OWC Oldenzaal en AWV De Zwaluwen uit Almelo de handen ineengeslagen. De elite-beloften ploeg is daarmee een samengestelde ploeg van talenten uit beide verenigingen.

Daarmee is een bredere basis gelegd voor doorstromende talenten en bieden we samen voor onze leden het hoogst haalbare wedstrijdniveau binnen clubverband.

Trainingen

De elite-beloften trainen vanaf april t/m september elke dinsdag- en donderdagavond op de wielerbaan. Hier is van 19:00u tot 20:00u een wedstrijdtraining.

In de maanden november t/m maart wordt er elke zondagochtend een duurtraining gemaakt. Om 09:30 verzamelen de elite/beloften bij het clubgebouw.

Wij zijn sociaal volg ons!

DEEL JOUW OWCMOMENTEN OP INSTAGRAM

#OWCDEZWALUWEN

Word lid van OWC en

Fiets met ons!