[wpseo_breadcrumb]

Wielerbaan

OWC beschikt over een eigen 2,3KM lange wielerbaan, gelegen op recreatiegebied Het Hulsbeek. Het is een uitdagend parcours met een uitdagende klim, vals plat, het nodige bochtenwerk en een brede en lange finishstraat.

De wekelijkse jeugdtrainingen worden hier in een veilige en afgesloten omgeving verreden, maar ook de jaarlijkse Interclubcompetitie wordt in de zomermaanden op onze wielerbaan verreden.

Wielerbaan

1.
Prachtige locatie
2.
2,3KM lang parcours
3.
Hoogteverschillen
4.
Afgesloten en verkeersvrij
5.
Trainingen en wedstrijden

Word lid van OWC en

Fiets met ons!

We verwelkomen je graag in ons peloton, dus word ook lid van OWC en fiets met ons mee!

Herman Siers Baan

In 1988, toen de vereniging haar 40 jarig bestaan vierde, ontstond het idee voor een eigen wielerbaan. Na veel inspanning en met de hulp van sponsoren kon op 3 juli 1992 de “Herman Siers Baan” in Het Hulsbeek geopend worden. Herman Siers is grondlegger en directeur van de Siers Groep.

De wielerbaan is een ca. 2,3 km. lang verkeersvrij parcours gelegen rondom de visvijver in het zuidoostelijke deel van recreatiegebied Het Hulsbeek. Via parkeerplaats P4 bereikt u eenvoudig het selectieve parcours met zijn kleine klimmetjes en hoogteverschillen.

Tijdens training is de baan afgesloten voor alle verkeer.

Verhuur van de wielerbaan

Een ieder kan de Wielerbaan huren: een vereniging, een organisatie of iemand op persoonlijke titel.

Verhuur van de baan gaat in samenspraak met de beheerder van de Wielerbaan. Deze kan in zijn planning kijken of er op de gewenste datum ruimte is voor een activiteit en of de wielerbaan voor het evenement geschikt is. Ook kunnen met de beheerder eventuele wensen worden besproken.

De Wielerbaan is te huur voor een dagdeel: ochtend/middag/avond. De huurprijs per dagdeel is €60 excl. de eventuele stroomkosten (verlichting). Bij huur van de Wielerbaan krijgt u een volledige instructie en de benodigde sleutel(s).

Bij grotere evenementen dient ook “Het Hulsbeek” ingelicht te worden. Ook moet mogelijk de gemeente Oldenzaal vergunning verlenen.

U dient zich bij huur van de Wielerbaan te houden aan de gestelde gedragsregels genoemd in het onderdeel gedragsregels. Bij mogelijke schade of niet opvolgen van de gedragsregels is de huurder aansprakelijk.

Vragen of meer informatie? wielerbaan@owc-oldenzaal.nl

Trainingen wielerbaan

Maandag
17.45 – 19.00Jeugd OWC

Dinsdag
18.00 – 19.00Junioren OWC
18.00 – 20.00Amateurs / Beloften OWC

Woensdag
17.45 – 19.00Jeugd OWC

Donderdag
18.00 – 19.00Junioren OWC
18.00 – 20.00Amateurs / Beloften OWC

Vrijdag
19.00 – 21.00Handbikers OWC

Zondag
10.00 – 11.30IJsclub Hengelo (mei – september)

Mini crossbaan

Donderdag
17.00 – 18.00MTB Jeugd OWC

 

Naast bovengenoemde trainingen kunnen er nog meer incidentele of niet-wekelijkse activiteiten zijn.

Informatie over huur en gebruik van de wielerbaan via: wielerbaan@owc-oldenzaal.nl