[wpseo_breadcrumb]

OWC clubkleding

Sinds lange rijdt de OWC al in het kenmerkende felgele clubtenue. Veilig en van verre herkenbaar. Alle OWC-leden worden geacht om tijdens clubactiviteiten gekleed te gaan in deze clubkleding.

In 2018 is het clubtenue compleet gerestyled. De kenmerkende felgele kleur is uiteraard gebleven, maar het algehele ontwerp van de kleding is daarbij aangepast. Dit zorgt voor een optimale presentatie en uitstraling van onze sponsoren en leden.

Het dragen van de clubkleding zijn we verplicht naar onze sponsoren toe en bovendien treedt de club hierdoor als eenheid naar buiten wat goed herkenbaar is. Om misverstanden te voorkomen hebben we dit uitgangspunt vastgelegd in de kleding gedragscode ( artikel 26 ) in ons huishoudelijk reglement.

Tevens dient dit het belang van onze sponsoren die voor ons optimale faciliteiten mogelijk maken.

Kleding bestellen

Er is gekozen voor hoogstaande kwaliteit fietskleding van het merk Bioracer. De meest gangbare kledingstukken (shirt korte mouw, koersbroek) en maten zijn vrijwel altijd in voorraad. Voor andere kledingstukken is het raadzaam op tijd te bestellen. Er is een speciale uitvoering voor dames leverbaar.

Voor vragen of bestellingen, neem contact op via:
kleding@owc-oldenzaal.nl

Het is niet mogelijk de kleding contant te betalen. Bij de aanschaf kunt u een formulier voor automatische incasso ondertekenen. Het aanschafbedrag wordt achteraf van uw rekening afgeschreven.

Onze kleding-sponsoren zijn

Word lid van OWC en

Fiets met ons!