Home / Over ons / Clubkleding

OWC clubkleding

Sinds lange tijd rijdt de OWC al in het kenmerkende felgele clubtenue. Veilig en van verre herkenbaar. Alle OWC-leden worden geacht om tijdens clubactiviteiten gekleed te gaan in deze clubkleding.

In 2018 is het clubtenue compleet gerestyled. De kenmerkende felgele kleur is uiteraard gebleven, maar het algehele ontwerp van de kleding is daarbij aangepast. Dit zorgt voor een optimale presentatie en uitstraling van onze sponsoren en leden.

Het dragen van de clubkleding zijn we verplicht naar onze sponsoren toe en bovendien treedt de club hierdoor als eenheid naar buiten wat goed herkenbaar is. Om misverstanden te voorkomen hebben we dit uitgangspunt vastgelegd in de kleding gedragscode ( artikel 26 ) in ons huishoudelijk reglement.

Tevens dient dit het belang van onze sponsoren die voor ons optimale faciliteiten mogelijk maken.

Er is gekozen voor hoogstaande kwaliteit fietskleding van het merk Bioracer. Er is een breed assortiment van kleding beschikbaar en er is een speciale uitvoering voor dames leverbaar.

Kleding bestellen

De clubkleding kan op de webshop worden besteld:

De webshop is 1x per 2 maanden en gedurende 14 dagen geopend voor het verzamelen van de bestellingen. Daarna wordt de webshop weer tijdelijk gesloten en zal de kleding geproduceerd worden. Binnen 6-8 weken kun je vervolgens jouw bestelling afhalen bij de OWC kledingbeheerders.

De voorlopige openingsdata van de webshop zijn als volgt:

2020:

Week 36 + 37   (31 augustus t/m 13 september)
Week 45 + 46   (2 november t/m 15 november)

2021:

Week 1 + 2       (4 januari t/m 17 januari)
Week 9 + 10     (1 maart t/m 14 maart)
Week 18 + 19   (3 mei t/m 16 mei)
Week 27 + 28   (5 juni t/m 18 juni)
Week 35 + 36   (30 augustus t/m 12 september)
Week 44 + 45   (1 november t/m 14 november)

Ben je onzeker over de juiste maat? Neem dan contact op met de kledingbeheerders. Zij hebben een pas set, zodat je de voor jou juiste maat kunt bepalen.

Voor vragen over de clubkleding, neem contact op via:
kleding@owc-oldenzaal.nl

Onze kleding-sponsoren zijn

Word lid van OWC en

Fiets met ons!