[wpseo_breadcrumb]

OWC besturen, commissies en afdelingen

OWC is een levendige en omvangrijke club met verschillende besturen, afdelingen, faciliteiten en evenementen.

De ondersteuning van de diverse afdelingen, het beheer van alle faciliteiten en de organisatie van alle activiteiten, vraagt dan ook een doorlopende inspanning van betrokken vrijwilligers.

Het streven van OWC is daarbij om elke sleutelpositie binnen de club door minimaal twee verantwoordelijken te laten bekleden, zodat de continuïteit is geborgd voor de toekomst.

Maar ook de combinatie van verschillende generaties binnen een commissie of afdeling is belangrijk om innovatie en ervaring samen te laten komen.

Om inzicht te geven in de verschillende afdelingen, commissie en ondersteunende disciplines, is hiernaast het organogram van OWC weergegeven.

 

Help ook mee!

Er is met regelmaat behoefte aan nieuwe vrijwilligers die de club vooruit blijven helpen.

Enerzijds om een afdeling, commissie of organisatie van een evenement te versterken (vele handen maken licht werk). Of anderzijds om het stokje over te nemen van vrijwilligers die zich al jaren verdienstelijk hebben ingezet voor de club.

Hoe dan ook is het belangrijk dat we het als leden met elkaar blijven organiseren. En daarbij ook een gezonde ambitie hebben om de club ook in de toekomst één van de mooiste en grootste wielerverenigingen van Nederland te laten zijn.

Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en put voldoening uit andere activiteiten. Binnen OWC is de diversiteit aanwezig om voor eenieder hierop een antwoord te bieden.

Zijn er commissies of ondersteunende activiteiten, die je aan de hand van het organogram aanspreken, neem dan contact op met het bestuur of de afdeling zelf.

Vacatures

We zoeken op dit moment nog vrijwilligers voor de volgende posities / activiteiten:

  • Accountmanager sponsorcommissie
  • Beheerder ledenadministratie
  • Mecanicien elite- belofteteam OWC/AWV
  • Verzorger elite- belofteteam OWC/AWV

Geïnteresseerd en wil je graag je steentje bijdragen?
Neem dan nu contact op.