[wpseo_breadcrumb]

Handbike

Wij zijn een groep enthousiaste handbikers variërend in leeftijd van 25 t/m 69 jaar en maken deel uit van de Oldenzaalse Wieler Club OWC. De groep bestaat uit zowel aankoppel- als vastframe handbikers.

We hebben de beschikking over een mooie wielerbaan op Recreatiegebied “Het Hulsbeek” te Oldenzaal. Dit biedt de mogelijkheid voor eenieder om de training in zijn/haar eigen tempo af te leggen en toch als groep bij elkaar te blijven.

Handbike

1.
Aankoppel en vast frame
2.
Sporten in de buitenlucht
3.
Gericht trainen
4.
Wedstrijden en toertochten
5.
Prestatieniveau verbeteren

Daarnaast leent de omgeving zich ook mooi voor het maken van iets grotere tochten. Dus, heb je talent? Of wil je gewoon lekker recreatief sporten? Bij ons werk je verantwoord aan jouw eigen sportieve doelen. Dat doe je in de gezellige sfeer van een actieve wielerclub tussen jeugdrenners, mountainbikers, amateurs, veteranen, dames en andere handbikers.

Heb je nog geen handbike?

Geen zorgen, wij hebben de beschikking over een vastframe-handbike en een rolstoel met handbike die je in overleg met ons een paar keer kunt gebruiken.

Hoe kun je in het bezit komen van een aankoppel-handbike of vastframe-handbike? Heb je een lichamelijke beperking, neem dan contact op met de afdeling WMO (zorgloket) van je gemeente, zij kunnen je alle informatie verstrekken omtrent de aanvraag van een handbike.

Sportvoorziening:

Wil je een handbike in de vorm van een sportvoorziening aanvragen? De WMO (Zorgloket) zal dan tevens om een bewijs van lidmaatschap/inschrijving vragen van de sportvereniging waar je lid van bent of gaat worden. Via internet kun je particulier een nieuwe of een handbike 2e hands kopen.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten? Neem dan contact op.

Uiteraard kun je ook vrijblijvend langskomen tijdens een trainingsavond.

Wij trainen vanaf de eerste vrijdag in april t/m de laatste vrijdag in september van 19:00-21:00 uur op de Herman Siers Wielerbaan (grenzend aan de parkeerplaats P4) in het Recreatiepark “Het Hulsbeek” te Oldenzaal.

 

Wij zijn sociaal volg ons!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Cannot retrieve posts for this hashtag.

De door de gebruiker opgevraagde hashtag owchandbike is niet zichtbaar vanwege ontbrekende toestemmingen, is ongeldig of bestaat niet.

DEEL JOUW OWCMOMENTEN OP INSTAGRAM

#OWCHANDBIKE

Word lid van OWC en

Fiets met ons!