Nieuw parcours GOW Veld

 In Evenement

OLDENZAAL – Het veldritseizoen staat voor deur en dat betekend dat het tijd is voor de GOW Veldritcompetitie! Dit jaar staan er weer 14 wedstrijden gepland en op zaterdag 12 oktober 2019 mogen de renners starten op een nieuw parcours op het Hulsbeek in Oldenzaal!

Het parcours is dit jaar niet zoals we gewend zijn, maar op een groot deel vernieuwd. Het strand laten de renners ‘rechts’ liggen, in plaats daarvan komt er een lus bij waarbij de renners gedwongen worden om hun skills te laten zien op het mountainbike-/crossparcours. De start/finish is gelegen op de start/finishplaats van de wielerbaan. Op deze manier kunnen toeschouwers plekken kiezen waarop zij de renners meerdere malen in het rondje kunnen zien passeren. Hieronder een weergave van het nieuwe parcours. Let op! De technische gedeelten zijn niet weergeven, het parcours kan daarom afwijken van de schematische weergave.

Schematische weergave parcours GOW Veld 2019

Het programma ziet er als volgt uit:

09:30 uur – 12 minuten – Jeugd 2
09:31 uur – 10 minuten – Jeugd 1
09:50 uur – 15 minuten – Jeugd 3

10:30 uur– 40 minuten – Masters 40+
10:31 uur – 40 minuten – Masters 50+

11:35 uur – 35 minuten – Nieuwelingen
11:36 uur – 35 minuten – Vrouwen, Junior Vrouwen, Nieuweling Meisjes

12.30 uur – 50 minuten – Amateurs, Elite, Beloften
12.31 uur – 45 minuten – Junioren

13.20 uur – Einde wedstrijden

Vooraf inschrijven kan op de website van de GOW (www.gow.nu). Het ophalen van de wedstrijdnummers en aanmelden voor de wedstrijd kan bij het vissershutje naast de wielerbaan van OWC, te bereiken via P4, op het Hulsbeek in Oldenzaal.

Iedere deelnemer krijgt een vast rugnummer, aan te schaffen bij de 1e deelname van elke GOW-wedstrijd. Om te kunnen deelnemen aan de GOW-competitie is tenminste een basislidmaatschap van de KNWU noodzakelijk, dit kan vooraf worden aangevraagd bij de KNWU. Basisleden gaan van start in de categorie van hun leeftijd. Bij een tweede- en latere deelname dient de renner zich bij de inschrijftafel voor de start zich te melden. Zowel inschrijven als melden kan tot een half uur voor de start van de wedstrijd waarin de renner deelneemt. 

LET OP! Indien je het parcours wil verkennen, dan kan dit NA de finish op het moment dat de 1e renner van de wedstrijd gefinisht is. Je hebt dan ongeveer 10 á 15 minuten de tijd.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg OWC Oldenzaal dan HIER op Facebook en interesseer je in het evenement ‘GOW Veld Oldenzaal’. Zodra er nieuws wordt gedeeld ontvang je dat via een Facebookmelding. Zo blijf je altijd up-to-date!

Recent Posts