Een bericht van het bestuur…

 In Nieuws | Voorpagina

Beste leden van OWC,

Het is de tijd van de voorjaarsklassiekers! Matthieu van de Poel die de kasseienstroken over dendert om als eerste over de meet te komen. Tom Dumoulin die zich klaarmaakt om met zijn nieuwe team Jumbo Visma de eerste meerdaagse te gaan fietsen. Of wij die met onze paradepaardjes nog een extra lusje maken over het Ben Wigger plein. Alleen wanneer we onze ogen openen is het een andere tijd!

Inmiddels ligt Pasen alweer achter ons! Hebben we kunnen genieten van de eerst zonnestralen en was het ons gele tricot dat opviel in het Twentse landschap. Niet rijden met onze vertrouwde groepjes maar helemaal alleen, of soms met z’n twee. Het doet ons deugt dat er gehoor is gegeven om het alleen fietsen te omarmen en daarmee de richtlijnen van het RIVM, KNWU en de NTFU te volgen.

Zoals eerder vermeld zijn alle activiteiten voor de komende tijd afgelast; de Jaarvergadering, Hennie Kuiper Classic – Teutoburgerwaldtocht, Lönsberg Klimclassic – Surplace Tocht, Jeugdronde van Oldenzaal, Vrijwilligers barbecue en de 3T Interclub competitie die wordt uitgesteld. Maar ook de verhuur van het clubhuis ligt stil. Met het annuleren van de tochten en het niet verhuren van het clubhuis lopen we veel inkomsten mis waardoor we nu scenario’s maken hoe we ook deze financiële uitdaging oplossen.

Gelukkig is er ook goed nieuws te melden: de Rabobank doet ons vanuit het coöperatiefonds een handreiking voor ons ingediende verlichtingsplan voor het onderhoud aan de Herman Siers baan. Een belangrijke bijdrage om het noodzakelijke onderhoud uit te kunnen voeren. Verder hebben we een eenmalige bijdrage van het Ministerie van Economische Zaken aangevraagd bij het Noodloket en delen we alle nieuwsfeiten actief via onze website; www.owc-oldenzaal! Zo blijf je op hoogte! Het andere goede nieuws is dat we in voorbereiding zijn op de Jan van Schoot Wielerronde van Oldenzaal. Vooralsnog gaan we er vanuit dat het de eerste wedstrijd is van de VIRO competitie. Deze staat gepland op 28 juni.

Tijdens de nog opnieuw te plannen jaarvergadering gaan we in op een aantal formaliteiten als het benoemen van het nieuwe bestuur, de toekomst van onze vereniging a.d.h.v. het organogram, staan we stil bij het reilen en zeilen van de toerclub en geven aandacht aan de historie van onze club.

Ondanks dat de huidige tijd ons niet mee zit, betekent dit niet dat we stil staan. We blijven actief werven voor openstaande functies in het organogram. Vacatures zijn gepubliceerd op de website en zijn we op zoek naar bezetting voor de activiteiten commissie die o.a. verantwoordelijk is voor het organiseren van de vrijwilligers barbecue, versterking voor het jeugdkader en de afdeling Marketing & Communicatie. Wil je je steentje bijdragen neem dan contact op met vrijwilliger@owc-oldenzaal.nl.

Indien er vragen zijn rondom de ondernomen acties m.b.t COI-VD19 of andere dan kun je deze rechtstreeks richten aan Jeroen Nijhuis (0612997376) of Jaap Hiestand (0630250365) of via het mailadres voorzitter@owc-oldenzaal.nl.

We hopen elkaar snel weer te zien op het Ben Wiggerplein, of bij één van de koersen die worden gereden door onze Amateurs of de gecombineerde wielerteams met de Zwaluwen. Dat betekent dat we weer samen kunnen fietsen en de gezelligheid met elkaar kunnen opzoeken. Voor nu blijf gezond en hou de trappers in beweging.

Bestuur OWC

Recent Posts