Zwift Interclub Competitie van 24 februari

 In Evenement

ONLINE – Op woensdag 24 februari wordt alweer de elfde editie van de Zwift Interclub Competitie verreden. Ook dit keer zal de start om 19:45 uur plaatsvinden. In de vorige editie was er een peloton van slechts 33 deelnemers. Winnaar werd de leider in het klassement: OWC-er Rob van den Berghe, voor Jelle Johannink en Ruben Dragt. Voor de elfde editie reist het peloton af naar Londen, waar drie ronden op het ‘ Greater London Flat parcours’  gereden zullen worden. Ook deze keer zal er alleen gestart worden in categorie E (geschikt voor alle rijders), zodat alle renners gezamenlijk starten.

In het Zwiftpower OWC Oldenzaal Interclub Competition klassement is OWC’er Rob van den Berghe nog steeds leidend, gevolgd door Teun Veelers en Lars de Bot.

Bekijk HIER de uitslag van 17 februari;
Bekijk HIER het klassement;
Bekijk HIER alvast de wedstrijdroute van 24 februari;
Bekijk HIER het evenement!

De Zwift Interclub Competitie blijft doorgaan totdat de 3T Interclub Competitie start op de wielerbaan. Naar verwachting start die 6 april. Tot die tijd staan de volgende Zwift-ritten op het programma:

  • 3 maart – Frankrijk: Roule Ma Poule (23km met 145 hm);
  • 10 maart – Watopia: Tour of Fire and Ice – Alp d’Huez (25,5km en 1161 hm);
  • 17 maart – Frankrijk: La Reine – Mount Ventoux tot Chalet Reynard (22,8 en 1181 hm);
  • 24 maart – Watopia: Watopia’s Waistband (25,5 km en 95 hm);
  • 31 maart – La grande Finale: 5x CHAMPS-ÉLYSÉES (36,2 km met 170 hm).

TIP: Doe je mee en ben je lid van OWC? Dan raden we aan om ‘(OWC)’ achter je achternaam te plakken. Zo kunnen we de OWC leden makkelijker herkennen!
TIP: Maak ook een account aan op Zwiftpower.com en koppel die aan Zwift. Zwiftpower is een gratis platform om je Zwift-race-resultaten bij te houden. Om aan officiële Zwift wedstrijden (bijvoorbeeld het NK Zwift) te willen deelnemen moet je ook een Zwiftpower account hebben. Binnen Zwiftpower is er ook een OWC Team, klik HIER. Meld je hierbij aan!

Binnen Zwiftpower is de OWC Interclub Competition als series en als league terug te vinden zodat je alle resultaten makkelijk weer terug kunt vinden.

Recent Posts