Zwift Interclub Competitie van 17 februari

 In Evenement

ONLINE – Op woensdag 17 februari wordt alweer de tiende editie van de Zwift Interclub Competitie verreden. Ook dit keer zal de start om 19:45 uur plaatsvinden. In de vorige editie was er een peloton van 60 deelnemers met een OWC-winnaar: Jari Kranenberg! Dit met een tijd van 1:08:10 (u:m:s). In 2020 kwam de winnaar van het ESports WK in 1:05:15 binnen. Met zijn tijd zou Jari 46ste geworden zijn in het WK Esports. Voor de tiende editie blijft het peloton in Watopia het rijd men een wedstrijd op gravel! Ook deze keer zal er alleen gestart worden in categorie E (geschikt voor alle rijders), zodat alle renners gezamenlijk starten.

In het Zwiftpower OWC Oldenzaal Interclub Competition klassement is OWC’er Rob van den Berghe nog steeds leidend, gevolgd door Teun Veelers en Lars de Bot.

Bekijk HIER de uitslag van 10 februari;
Bekijk HIER het klassement;
Bekijk HIER alvast de wedstrijdroute van 17 februari;
Bekijk HIER het evenement!

Elke week wordt er een route uitgekozen om een wedstrijd van ongeveer een uur te rijden. OWC zoekt telkens een mooie route uit. De zwaarte van de ritten zal steeds verder opgevoerd worden. Heb je een route-verzoek? Geef die dan via de mail aan ons door: secretariaat@owc-oldenzaal.nl.

TIP: Doe je mee en ben je lid van OWC? Dan raden we aan om ‘(OWC)’ achter je achternaam te plakken. Zo kunnen we de OWC leden makkelijker herkennen!
TIP: Maak ook een account aan op Zwiftpower.com en koppel die aan Zwift. Zwiftpower is een gratis platform om je Zwift-race-resultaten bij te houden. Om aan officiële Zwift wedstrijden (bijvoorbeeld het NK Zwift) te willen deelnemen moet je ook een Zwiftpower account hebben. Binnen Zwiftpower is er ook een OWC Team, klik HIER. Meld je hierbij aan!

Binnen Zwiftpower is de OWC Interclub Competition als series en als league terug te vinden zodat je alle resultaten makkelijk weer terug kunt vinden.

Recent Posts