Uitnodiging opening Ten Tusscher Almelo

 In Nieuws | Overig

Beste OWC-lid,

Na een intensieve verbouwing hebben we onze nieuwe winkel in Almelo op kunnen leveren. We willen jullie de kans bieden om één dag voor de officiële opening al de winkel te bewonderen. Wij hebben een leuk programma opgesteld met verschillende prijsvragen en acties. Daarnaast hebben we als special guest Theo Bos uitgenodigd. Hij gaat onder andere een presentatie houden over zijn carrière als baanwielrenner.

Fietsenwinkel Ten Tusscher Almelo
Ootmarsumsestraat 141
7603 AB  Almelo
Dinsdag 10 maart 19:00 uur

Ons assortiment zal, naast alle bekende merken die we in Enschede voeren zoals Cannondale, Trek, Giant, Riese & Müller, Gazelle, Idworx en Santos, ook uitgebreid worden met merken als Koga en Kalkhoff. Voor zowel elektrische fietsen, kinderfietsen, stadsfietsen als racefietsen en mountainbikes kunt u nu zowel in Enschede als Almelo terecht. Met onze ruime collectie van meer dan 800 fietsen kunnen en willen onze fietsexperts u daar alles over vertellen zodat u uiteindelijk bij de fiets uitkomt die het beste bij u past, want daar gaat het om!

De beste service bieden, dat is wat wij nastreven! Net als in Enschede zullen wij in Almelo ook Shimano Service Center zijn. Dit betekent dat onze fietsexperts meerdere keren per jaar op cursus zullen gaan voor alle ins en outs van de nieuwste technieken. Hierdoor zullen wij altijd voorop lopen in de nieuwste technieken van alle fietsen en bijbehorende onderdelen. Net als in Enschede zal ons unieke servicesysteem ook aangeboden worden in Almelo.

Al benieuwd naar hoe de winkel in Almelo er uit gaat zien? Kijk dan snel op de website!

Wij maken er een leuke avond van voor de sportieve fietser!

Met sportieve groet,

Jan, Sylvia en Martijn
Fietsenwinkel Ten Tusscher


Foto: tubantia.nl, lees het artikel HIER!
Recent Posts