Trainingsweek Benidorm 2020

 In Evenement

BENIDORM – Ook voor 2020 hebben leden van OWC het plan om met een delegatie van OWC  naar het Spaanse Benidorm te gaan voor een (ontspannen) trainingsweek, of om daar de basis van een nieuw wielerseizoen te leggen. Zoals elk jaar is het plan om naar Hotel Fiesta-park *** in Benidorm te gaan. De trainingsweek staat op de agenda van vrijdag 14 februari 2020 t/m zondag 23 februari 2020.

De prijs is € 340,- per persoon. Bij de prijs inbegrepen zit de reis per luxe-touringcar en het verblijf in het ***-hotel met ontbijt, lunch- en diner-buffet.  De fietsen (geen MTB’ers) gaan mee in een aanhanger achter de touringcar. De fietsaanhanger gaat niet meer gratis mee. Het hotel, brandstof, water en wijn bij de lunch/het diner is duurder geworden, vandaar de prijsverhoging ten opzichte van de voorgaande jaren.

Wil je je aanmelden? Wees dan zo snel mogelijk om zeker te zijn van een plaats. De touringcarmaatschappij ‘Boosten’ heeft laten weten dat er in ieder geval nog plaats is voor 40 personen. Alleen bij genoeg aanmeldingen kan OWC een eigen touringcar krijgen. In dat geval is er plek voor 63 personen. Er kunnen 40 fietsen mee in de aanhanger. Voor diegene die graag mee wil, maar niet wil fietsen staat er elke dag een afwisselend programma klaar. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen in de bus of aanhanger word je op volgorde van binnenkomst op een wachtlijst gezet. Je krijgt hier dan bericht van. De passagierslijst wordt opgemaakt aan de hand van datum en tijd van binnenkomst van de mail en aanbetaling (lees verder voor o.a. meer informatie over de aanbetaling).

Er zijn 12 ‘Royal Class Plus’ zitplaatsen, deze hebben 6 cm meer beenruimte. Hier zit wel een meerprijs van € 15,- aan verbonden. Ook zij er een beperkt aantal ‘First Class’ zitplaatsen. Hier zit een meerprijs van € 30,- aan verbonden. Als er niet voldoende aanmeldingen zij voor een volle bus, dan is er geen garantie dat je de ‘Royal Class’ of ‘First Class’ zitplaatsen krijgt die je gereserveerd hebt.

De fiets gaat in een kartonnen doos. Deze doos staat de dag voor vertrek in het clubgebouw klaar. Deze doos dien je zelf in te pakken (zelf inpakken is minder geen kans op beschadigingen). Wil je dekens gebruiken bij het inpakken van de fietsen, dan zijn die aanwezig. Vergeet niet je naam op de doos te zetten. Per persoon is er plaats voor één koffer of één weekendtas. Aan de koffer dient een verplicht label (wordt verstrekt) met daarop je naam vast te zitten. Zonder label gaat de koffer of tas niet mee,  ‘naamloze’ koffers kunnen namelijk voor veel ellende zorgen.

Wil je zeker zijn van één of twee kamergenoten, geef je dan samen op. Heb je behoefte aan meer privacy en wil je daarom een éénpersoonskamer? Dat kan, alleen hier zit een meerprijs aan verbonden van € 89,-. Garantie heb je niet omdat er een beperkt aantal éénpersoonskamers en driepersoonskamers beschikbaar zijn. Je kunt aangeven of je aangrenzende kamers wilt.

Onze ervaring is dat er mensen zijn die hun fiets en koffer meegeven aan de bus, op eigen gelegenheid een vliegtuigvlucht boeken en zelf hun verblijf in Benidorm regelen. Dit jaar lijkt het erop dat er meer fietsen mee gaan dan er plaatsen zijn in de aanhanger. Daarom hebben de mensen die de busreis en het hotel via OWC of de touringcarmaatschappij ‘Boosten’ boeken voorrang op de fietsplaatsen. Mensen die zelf hun reis en verblijf regelen komen op een reservelijst te staan. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk , na verwachting in januari 2020, bericht.

Aanmelden dient ieder geval vóór 15 november 2019 te gebeuren. Je dient dan een aanbetaling te doen van de helft van de reissom, namelijk € 170,-. Het restant van het totaalbedrag dient voor 31 december 2019 overgemaakt te zijn. Dit is ongeveer 6 weken voor het uiteindelijke vertrek. Het is belangrijk dat je een reis en/of een annuleringsverzekering afsluit. Restitutie van de aanbetaling of van de hele reissom is niet meer mogelijk nadat wij Boosten de namen van de deelnemers hebben doorgegeven. Aanmelden kan door een mail te sturen naar owcbenidorm@hotmail.com. LET OP! Bij de aanmelding dien je het volgende te vermelden: voorletters, achternaam, adres, postcode, woonplaats, (mobiel)telefoonnummer, aantal personen en aantal fietsen. Geef ook aan of u een ‘First Class’ of een ‘Royal Class Plus’ stoel wilt.

Betalingen kunnen gedaan worden door een overboeking naar de bankrekening (op te vragen via het eerder genoemde e-mailadres) op naam van H. Klieverik / Benidorm. Denk bij de eindbetaling ook aan de eventuele meerprijs voor de ‘First Class’ of de ‘Royal Class Plus’ stoelen.

Recent Posts