OWC brengt de trappers in beweging!

 In Nieuws | Voorpagina

OLDENZAAL – Zoals in eerdere berichtgeving aangegeven gaan OWC-trainingen en tochten alleen nog maar van start vanaf het clubgebouw aan het Ben Wiggerplein. Waarom is deze keuze gemaakt? Met elkaar moeten wij ons houden aan de 1,5 meter-afstand-regel. Dit betekent dat wanneer we met elkaar verzamelen we veel ruimte in beslag nemen. Ruimte die niet beschikbaar is voor ons als wielerclub, die beschikt over eigen faciliteiten. Met andere woorden, op het moment dat we (op een doordeweekse avond) verzamelen nemen we ongemerkt een groot gedeelte van de openbare ruimte in wanneer we verzamelen bij het gemeentehuis. 

In de loop der tijd hebben we al diverse aanpassingen gedaan die bijdragen aan ons positieve imago van de club.  Het verzamelen bij het clubhuis maakt dat we verschillende sponsoren aan onze vereniging hebben kunnen binden, zij profileren zich door een sponsorbord bij het clubhuis. Ook mensen die ervoor kiezen om met de auto te komen kunnen deze parkeren op het terrein en de leden kunnen zelfs (indien nodig) bij het clubgebouw na de training douchen. Te allen tijde is het terrein bereikbaar via het toegangshek. Alle groepsleiders hebben een sleutel van deze grote poort, zo is het terrein voor iedereen bereikbaar. Met nuchter verstand kunnen we gebruik maken van een prachtige plek in Oldenzaal. De groepsleider die als laatst het plein verlaat sluit vanzelfsprekend de grote poort weer af.

Momenteel wordt er een nieuwe actie gestart om nieuwe leden voor onze club te werven. Potentiële leden weten ons te vinden! En kunnen een onderdeel van ons peloton zijn wanneer zij zich verzamelen bij ons clubhuis.

Bestuur OWC

Recent Posts