Jeugdtrainingen weer hervat

 In Nieuws | Jeugd

OLDENZAAL – De jeugdafdeling van OWC Oldenzaal heeft van de gemeente groen licht gekregen om de trainingen op de wielerbaan weer te hervatten. Goedkeur is verleend op basis van het door OWC ingediende voorstel. Vanaf maandag 4 mei worden er daarom weer trainingen gegeven op de vaste tijdstippen. Echter zijn er een aantal spelregels waar zowel de trainers, renners en ouders zich aan moeten houden. Rob de Bot, voorzitter van de jeugdafdeling, nodigt daarom alle jeugdrenners tot en met 14 jaar uit om weer te komen trainen!

Beste renners en ouders/verzorgers,

We hebben groen licht gekregen van de gemeente Oldenzaal om de trainingen op de wielerbaan weer te hervatten. Verzoek is om de spelregels thuis met uw zoon/dochter te bespreken. Zie HIER voor de spelregels die de gemeente Oldenzaal heeft opgelegd. Het is belangrijk om te weten dat er onderscheid gemaakt wordt in groep kinderen tot en met 12 jaar en de 13/14 jarige renners. De 13 en 14 jarigen moeten, net als de trainers, 1,5 meter afstand tot anderen houden. Dit betekent dat deze groep apart verzamelt en traint met het in acht nemen van de 1,5 meter afstand.

Verder het verzoek om uw kind alleen naar de training te laten komen en na de training direct naar huis te rijden, niet in groepen dus! Mocht u dit niet verantwoord vinden, dan kunt u uw zoon/dochter naar de training brengen en ophalen. Het is niet de bedoeling dat u als ouder blijft kijken.

Naast deze spelregels gelden de eerder gemaakte afspraken:

  • ga thuis naar het toilet;
  • neem een eigen bidon mee;
  • zorg dat je fiets in orde is;
  • kom in clubkleding;
  • volg de instructies van de trainers op, zeker nu.

Graag bij Erik Hofstede even laten weten of je komt trainen,

Met sportieve groet,
Rob de Bot 

Recent Posts