Denk mee met nieuwe inrichting clubhuis

 In Nieuws | Voorpagina

OLDENZAAL – Een clubhuis is van ons allemaal! Een plek waar we elkaar, na het fietsen van onze gezamenlijke tochten, vaak ontmoeten. Maar het is ook een plek waar we elkaar kunnen treffen op gezellige momenten tijdens activiteiten van de club. Een club als OWC verdient met haar rijke historie ook een echt wielercafé, dat onze wielersport en historie ademt! Tijd voor aanpassingen dus… 

Om dit te realiseren vraagt dit in ieder geval om een aanpassing aan de huidige sfeer die er hangt. Wil je meedenken over het clubhuis van de toekomst dat de sfeer heeft van een heus wielercafé? Laat dan van je horen en zoek contact met Jaap Hiestand, 0630250365 of voorzitter@owc-oldenzaal.nl. Denk en doe vooral met ons mee!

Hoe mooi zou het zijn als de vers gezette koffie met heerlijk ruikende appeltaart door ons café dampt, we plaats kunnen nemen op een plek vol met historische foto’s en (wieler)shirts en de plek waar een fris biertje voor je neus wordt geserveerd en je nog gezellig met elkaar napraat met een lekkere borrelhap!

Recent Posts