Attract uitzendbureau: nieuwe sponsor voor OWC

 In Nieuws | Overig, Sponsoren

Jelle Smedes mag voor Attract Uitzendbureau een nieuwe vestiging in Oldenzaal openen aan de Grootestraat 5.

Vestiging Attract Uitzendbureau in Oldenzaal aan de Grootestraat 5.

In het voorjaar van 2017 heb ik, Jelle Smedes, mij bij deze prachtige club aangesloten. Hierin rij ik bij de toerafdeling met veel plezier in groep 2.

Voor Attract Uitzendbureau mag ik een nieuwe vestiging in Oldenzaal openen. De vestiging komt midden in het centrum aan de Grootestraat 5 (oude free recordshop), waar wij met drie mannen gaan werken; Kaj Blokhuis en Johan Wennink maken het team compleet.

In ons werk kijken wij verder dan een cv en vacaturetekst. Om werkgevers en werknemers te helpen vinden wij het belangrijk dat de karaktereigenschappen en bedrijfscultuur met elkaar overeenkomen. Over het algemeen ben je immers meer tijd op het werk dan thuis. Je kunt dan ook maar beter werken in een goede werksfeer, waar je elkaar aanvult en met elkaar samen groeit naar een vast dienstverband. Als bedrijf kun je hiermee continuïteit van de dienstverlening en service aan jouw klanten bieden. Waar de werknemer stabiliteit en zekerheid heeft, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Uiteraard kunnen wij vanuit Attract ook flexibel personeel leveren om piekmomenten op te vangen; het faciliteren van personeel voor kortlopende projecten en seizoenswerk. Waarbij de kandidaat deze projecten kan gebruiken als overbruggingsperiode tussen twee banen, of zich breder op de arbeidsmarkt kan oriënteren.

Wij streven dan ook altijd naar een win-win situatie en komen graag met je in contact.

www.attract.nl
0541-740012 /  06-13869237
oldenzaal@attract.nl

Recent Posts