Oldenzaalse Wieler Club

Laatste nieuws

 • NK docenten

  woensdag 12 juli 2017

  Bij de amateurs van OWC Oldenzaal rijdt een groot aantal leraren, en deze strijden elk jaar om het felbegeerde Rood-Wit-Blauw. Vorig jaar werd er na het missen van de slag nog een 3e plek uitgeperst, dit jaar moest dat toch beter.

 • Ronde van Twente voor junioren

  maandag 10 juli 2017

  Zes junioren stonden zaterdag aan de start van de Ronde van Twente. Lees hier het wedstrijdverslag van Lars Loohuis.

 • Wedstrijdverslagen junioren

  zaterdag 8 juli 2017

  De junioren doen verslag van drie wedstrijden; Acht van Bladel, Stadtlohn (D) en de Klimomloop van Ulestraten. Lees hun wedstrijdverslagen hier

 • NK & Tweedaagse

  dinsdag 27 juni 2017

  Afgelopen weekend stond onze ploeg aan de start van de strijd om het rood-wit-blauw en aan de tweedaagse clubcompetitie in Peize Nieuw Roden. Lees hier het verslag van een mooi wedstrijdweekend!

 • Eerder nieuws >

OWC Oldenzaal

Vind je het leuk om een flinke fysieke inspanning te leveren, heb je interesse in een betere conditie, sport je graag buiten en vind je snelheid en actie belangrijk? Dan is de wielersport beslist iets voor jou. OWC is hét synoniem voor wielersport. Door de synergie van prestatie- en breedtesport kan iedereen een eigen invulling geven aan de sport. Vanzelfsprekend geeft de OWC de uitdaging, de stimulans en de faciliteiten om het telkens weer beter te doen. Op deze site vind je info over onze activiteiten. Train vrijblijvend een keer mee !

Meer over OWC Lid Worden