Oldenzaalse Wieler Club

Evenementen

Laatste nieuws

 • Vooraankondiging 9 januari 2018

  donderdag 9 november 2017

  In januari 2018 is het 40 jaar geleden dat Herman Snoeijink als amateur algemeen nationaal kampioen veldrijden werd en in september 2017 was het 50 jaar geleden dat hij zijn eerste officiële wedstrijd won in ‘s Heerenberg. Een expositie van zijn wielercarrière ...

 • Red Bull kop over kop race

  maandag 9 oktober 2017

  Voor de OWC mannen amateurs stond er nog één wegwedstrijd op het programma. De Red Bull kop over kop race.


   

   

 • Afsluiting jeugd-race seizoen

  zondag 8 oktober 2017

  Vanmiddag vond voor de jeugd-race de afsluiting van het seizoen plaats op de kamplocatie. Hierbij werden volgens traditie de nodige prijzen uitgedeeld en tevens nam Rianne ter Bekke afscheid als trainster van de jeugd. 

 • Kom jij ons team versterken?

  zaterdag 30 september 2017

  Het wegseizoen is net afgelopen, maar bij de damesafdeling van de OWC kijken we alweer vooruit naar het volgende seizoen. 

 • Eerder nieuws >

OWC Oldenzaal

Vind je het leuk om een flinke fysieke inspanning te leveren, heb je interesse in een betere conditie, sport je graag buiten en vind je snelheid en actie belangrijk? Dan is de wielersport beslist iets voor jou. OWC is hét synoniem voor wielersport. Door de synergie van prestatie- en breedtesport kan iedereen een eigen invulling geven aan de sport. Vanzelfsprekend geeft de OWC de uitdaging, de stimulans en de faciliteiten om het telkens weer beter te doen. Op deze site vind je info over onze activiteiten. Train vrijblijvend een keer mee !

Meer over OWC Lid Worden