Oldenzaalse Wieler Club

Sponsoring

Al vele jaren wordt OWC ondersteund door vele regionale sponsoren. De vereniging biedt tal van sponsormogelijkheden om u en uw bedrijf in Oldenzaal en de regio Twente te profileren. Wij hebben uw enthousiasme voor onze vereniging nodig en kunnen voor u een belangrijke tegenprestatie leveren. Duidelijkheid staat hierbij voorop, OWC heeft een nieuw, eenduidig en op voordelen gericht sponsorbeleid. U kunt zich als sponsor op verschillende manieren verbinden met OWC :

Binnen onze verenging kennen we een vijftal kampioenschappen die worden aangegaan voor de periode van drie jaar. Als lokale held of als vriend van OWC heeft u de mogelijkheid om het ‘contract’ ieder jaar te verlengen. Hierbij gaan wij zorgvuldig om met uw investering, blijft u op de hoogte van ontwikkelingen en kunt maximaal gebruik maken van onze exposure mogelijkheden.

Wereld kampioen
 • Toegang tot ons ledennetwerk, bijv. voor lokale promoties
 • Alle reclame uitingen OWC ook tijdens evenementen, bijv. vlaggen, spandoeken en stand.
 • Gebruik van faciliteiten OWC, bijv. kantine en wielerbaan.
 • Presentatie van een groot logo op zowel kleding als de ploegleiders auto.

Europees kampioen
 • Uitgebreide aandacht digitale en print uitingen OWC.
 • Uitstekende zichtbaarheid op onze website.
 • Een link op onze website naar uw eigen website.
 • Presentatie van een klein logo op de kleding.

Nederlands kampioen
 • Mogelijkheid om op of om de wielerbaan sponsor uitingen te doen.
 • Aandacht tijdens evenement (ronde van Oldenzaal o.i.d..)
 • Bordsponsoring op het terrein van OWC waar wekelijks door diverse groepen wordt gestart.

Twents kampioen
 • Ook is het mogelijk om een specifieke afdeling of project binnen OWC te sponsoren met daarbij alle reclame uitingen die mogelijk zijn. Of hieraan uw naam te verbinden, bijv. handbikers POWERED by ......

Oldenzaals kampioen
 • Onderschrijft u onze doelstellingen? Heeft u iets met onze groep renners? Of vindt u het gewoon leuk om actief betrokken te zijn bij OWC? Met uw jaarlijkse investering draagt u een warm hart toe aan onze vereniging en bent u als bedrijf met logo of als individu terug te vinden in ons clubblad, website of clubhuis.

Vrienden van OWC
 • Op regelmatige basis verschijnt het clubblad ‘klein verzet’. Dit is minimaal 4x per jaar. Hierin worden verhalen, anekdotes, nieuwsfeiten en plannen voor de toekomst gedeeld. Hierin is ook ruimte gereserveerd voor sponsoruitingen door middel van advertenties. Evenals voor in de nieuwsbrief welke iedere maand verschijnt en per mail wordt verstrekt.

Lokale held

 • Als lid van OWC treedt u toe tot de club van 100 en neemt u een prominente plaats in op ons bord met de club van 100. Als lid weet u hoe belangrijk sponsoring is binnen een actieve vereniging.

In welke kampioenschap u ook meedoet: ieder jaar wordt er een actieve dag georganiseerd waarbij u op de sportieve manier betrokken blijft met onze vereniging en kennis maakt met de wielersport, hetzij door een lezing of door een activiteit met een borrel of een lekkere barbecue. Het sponsoren d.m.v. een gift of in natura is ook geheel bespreekbaar.

Met het sponsoren van onze regionale wielerverenging OWC levert dit u regionale en nationale naamsbekendheid op. U bent daarmee verbonden met een maatschappelijk verantwoorde vereniging die met ruim 600 leden al fietsend het uithangbord is voor uw onderneming.

Uiteraard hoort hier ook een lidmaatschap bij van onze club. Wij als club vinden het belangrijk dat u ook onderdeel bent van ons peloton. Dit maakt ook dat wij geen exclusiviteit verlenen, bij ons is iedereen welkom!

Bent u benieuwd welke mogelijkheden het beste aansluiten op uw wensen, dan gaat één van onze ambassadeurs graag in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met Jaap Hiestand op het nummer 0630250365 of per mail sponsorcommissie@owc-oldenzaal.nl.