Oldenzaalse Wieler Club

Sponsoring

Bij de OWC staat plezier in de wielersport centraal. Ook de maatschappelijke verantwoordelijkheid wordt uitgedragen naar onze leden. Of het nu de wedstrijd- of de recreatieve sportbeoefenaars zijn, van jeugd tot senior. iedereen is welkom. Wegsporters, Mountainbikers of aangepaste sportbeoefenaars zoals handbikers, allen vinden onderdak bij de welerclub. De kennis en kunde die binnen de club aanwezig is, exploiteren we door de plaatselijke wielerwedstrijden in o.a. Borne, Denekamp en Rossum te adviseren en te ondersteunen. Wij organiseren o.a. de Ronde van Oldenzaal en zijn actief betrokken bij de organisatie van het NK wielrennen in Ootmarsum.

Of het nu de generatie Hennie Kuiper, Gerard Veldscholten, Erwin Nijboer, Herman Snoeijink, Rudi Kemna, Maarten Nijland is of de huidige generatie met o.a. Tom Veelers; allen droegen of dragen hun steentje bij aan de glansrijke sportieve successenreeks van een wielerclub die behoort tot de vijf grootste van Nederland. De financiële middelen die nodig zijn om de renners te begeleiden en op te leiden kan alleen maar als sponsoren zich daaraan willen verbinden.


Waar staat OWC voor ?

Als wielerverenging staan wij voor :
 • Ontwikkeling van de breedtesport in de regio.
 • Ontwikkeling van de jeugdsport.
 • Organisatie van landelijke topsportevenementen in de regio.
 • Ontwikkeling van de gehandicaptensport
 • Het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid.
 • Regionale en landelijke exposure via meer dan 500 actieve sporters.


Sponsormogelijkheden.
De OWC is een club met een rijke historie en een grote achterban. Al vele jaren wordt OWC ondersteund door vele sponsors. De vereniging biedt tal van sponsormogelijkheden om u en uw bedrijf in Oldenzaal en de Regio Twente te profileren. Wij hebben uw enthousiasme voor onze vereniging nodig en kunnen voor u een belangrijke tegenprestatie leveren. Duidelijkheid staat hierbij voorop. OWC heeft een nieuw, eenduidig en op voordelen gericht sponsorbeleid. U kunt zich op drie manieren verbinden met OWC :
 

 • Actief sponsor:
  De meest voorkomende mogelijkheid is dat u actief sponsor van OWC wordt.
 • Hoofdsponsor:
  Als u uw bedrijfsnaam exclusief aan OWC wilt verbinden, dan kunt u hoofdsponsor worden, al dan niet aangevuld met een kledingpakket.
 • "Vrienden van OWC ":
  Heeft u een warm gevoel bij onze organisatie, maar zijn uw middelen te beperkt om actief sponsor te worden, dan kunt u zich aansluiten bij de " Vrienden van OWC  ". Hier vindt u het aanmeldingsformulier.

Voor een uitgebreide informatie- en sponsormap, waarin alle mogelijkheden en bijdragen staan beschreven, kunt u contact opnemen met Richelle Olde Keizer.