Zwift Interclub Competitie van 30 december

 In Evenement

ONLINE – Op woensdag 30 december wordt de derde editie van de Zwift Interclub Competitie verreden. Ook dit keer zal de start om 19:45 uur plaatsvinden. In de vorige editie was er een peloton van 76 deelnemers. Er wordt dit keer gereden op de Innsbruck-wereld en wel op het WK circuit van 2018! De wedstrijd is 35,4 kilometer lang; 4 rondjes door de stad Innsbruck met een 450 meter lange klim van 7%. Ook deze keer zal er alleen gestart worden in categorie E (geschikt voor alle rijders), zodat alle renners gezamenlijk starten.   

Bekijk HIER alvast de wedstrijdroute van 30 december!

Elke week wordt er een route uitgekozen om een wedstrijd van ongeveer een uur te rijden. OWC zoekt telkens een mooie route uit. De zwaarte van de ritten zal steeds verder opgevoerd worden. Heb je een route-verzoek? Geef die dan via de mail aan ons door: secretariaat@owc-oldenzaal.nl.

TIP: Doe je mee en ben je lid van OWC? Dan raden we aan om ‘(OWC)’ achter je achternaam te plakken. Zo kunnen we de OWC leden makkelijker herkennen!
TIP: Maak ook een account aan op Zwiftpower.com en koppel die aan Zwift. Zwiftpower is een gratis platform om je Zwift-race-resultaten bij te houden. Om aan officiële Zwift wedstrijden (bijvoorbeeld het NK Zwift) te willen deelnemen moet je ook een Zwiftpower account hebben. Binnen Zwiftpower is er ook een OWC Team, klik HIER. Meld je hierbij aan!

Recent Posts