Zwift Interclub Competitie van 13 januari

 In Evenement

ONLINE – Op woensdag 13 januari wordt alweer de vijfde editie van de Zwift Interclub Competitie verreden. Ook dit keer zal de start om 19:45 uur plaatsvinden. In de vorige editie was er een peloton van 79 deelnemers met als eindwinnaars twee onbekende renners waarvan getwijfeld werd of ze wel eerlijk hun gewicht hadden ingevuld. Volgens ZwiftPower kwam Steven Wester als eerste (legitiem gezien) over de streep gevolgd door OWC-er Roy Roesthuis. Bij de vijfde editie wordt er ook gereden in Engeland, maar schuift het peloton door naar het WK parcours van 2019 rondom Harrogate en wel op het ‘royal pump room 8 route‘ op het Olympisch Circuit van 2012! Een rondje die men linksom en rechtsom zal nemen met in totaal 27,7 kilometer, waarbij de Yorkshire KOM van beide kanten beklommen wordt. Ook deze keer zal er alleen gestart worden in categorie E (geschikt voor alle rijders), zodat alle renners gezamenlijk starten.

Bekijk HIER alvast de wedstrijdroute van 13 januari!
Bekijk HIER het evenement!

Elke week wordt er een route uitgekozen om een wedstrijd van ongeveer een uur te rijden. OWC zoekt telkens een mooie route uit. De zwaarte van de ritten zal steeds verder opgevoerd worden. Heb je een route-verzoek? Geef die dan via de mail aan ons door: secretariaat@owc-oldenzaal.nl.

TIP: Doe je mee en ben je lid van OWC? Dan raden we aan om ‘(OWC)’ achter je achternaam te plakken. Zo kunnen we de OWC leden makkelijker herkennen!
TIP: Maak ook een account aan op Zwiftpower.com en koppel die aan Zwift. Zwiftpower is een gratis platform om je Zwift-race-resultaten bij te houden. Om aan officiële Zwift wedstrijden (bijvoorbeeld het NK Zwift) te willen deelnemen moet je ook een Zwiftpower account hebben. Binnen Zwiftpower is er ook een OWC Team, klik HIER. Meld je hierbij aan!

Binnen Zwiftpower is de OWC Interclub Competition als series en als league terug te vinden zodat je alle resultaten makkelijk weer terug kunt vinden.

Recent Posts