Rabo ClubSupport – Stem op OWC!

 In Nieuws | Jeugd, Nieuws | Voorpagina, Sponsoren

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Help jij OWC dit doel te behalen?

Waarom doet OWC mee?

De Oldenzaalse Wieler Club is een bruisende vereniging met rond de 500 leden en kent jeugd-, wedstrijd- en toerafdelingen. We zijn een vereniging met een warm hart voor het fietsen én voor elkaar. Ons motto is niet voor niets #deeldepassie. Om met name de jeugd enthousiast te krijgen voor gezond bewegen in combinatie met buitenlucht en een groeiende kennis van de omgeving gaan onze coryfeeën (denk hierbij aan Tom Veelers, Maarten Nijland, Herman Snoeijnk en Hennie Kuiper) clinics organiseren om iedereen te laten zien hoe (hard) fietsen een wezenlijke bijdrage levert aan je lichamelijke en geestelijke vorming.

Met welk doel?

Voor de jeugd heeft OWC voor dat doel fietsen en helmen, en een eigen wielerbaan, mountainbikebaan en minicrossbaan beschikbaar. Hiermee voorzien we hen van goed materiaal om met deze geweldige sport in aanraking te komen. Een deel van de fietsen en helmen moet geüpdatet of vervangen worden. Voor deze investering komen we graag in aanmerking voor een bijdrage van Rabo Clubsupport. We kunnen daarmee de jeugd warm maken voor een uitdagende sport met (bijna) professionele begeleiding en deugdelijk materiaal.

In het verleden heeft de club grote namen voortgebracht en met een investering in de jeugd willen we deze tendens voortzetten. Met uw steun voor ons plan bezorgt u de jeugd een mooie gelegenheid om zich te ontwikkelen, te meten aan anderen en nieuwe vrienden te maken. We hopen op uw steun!

Hoe kan er gestemd worden?

Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Als Rabobank lid bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Wordt lid en stem! Jouw stem is geld waard voor OWC!

Alvast heel erg bedankt voor het meedenken, mede namens de jeugd van Oldenzaal en omgeving!

Recent Posts