Corona-maatregelen voor GOW Oldenzaal

 In Evenement, Nieuws | Overig

OLDENZAAL – De Tour de France zit er net op, er staan nog een hoop ‘voorjaarsklassieker’ op de planning, maar de GOW veldritcompetitie klopt al op de deur. Door de corona is het een ietwat rare gewaarwording.  Dit jaar staan er 12 GOW-wedstrijden gepland en de aftrap van de competitie zal plaatsvinden in… 

… Oldenzaal! Op zaterdag 10 oktober mag OWC de aftrap van de GOW veldritcompetitie organiseren. Dit jaar met corona-maatregelen! Zo is het vooraf inschrijven verplicht en geld er een maximum aantal deelnemers. Wees dus op tijd en meld je snel aan. Dat kan HIER! Voorafgaand de wedstrijden ontvang je het rugnummer via de post. Het programma ziet er als volgt uit:

09:00 uur – Parcoursverkenning
09:30 uur – 12 minuten – Jeugd 1 & 2

09:50 uur – Parcoursverkenning
10:10 uur – 15 minuten – Jeugd 3

10:35 uur – Parcoursverkenning
10:55 uur – 40 minuten – Masters 40+ & 50+

11:45 uur – Parcoursverkenning
12:05 uur – 35 minuten – Nieuwelingen & Dames

12:50 uur – Parcoursverkenning
13:10 uur – 50 minuten – Junioren & Amateurs & Elite, Belofte

14.10 uur – Einde wedstrijden

Zoals je kunt zien zijn er parcoursverkenningsmomenten in het programma opgenomen. Dit om te voorkomen dat er teveel renners tegelijk op het parcours zijn en om ervoor te zorgen dat renners niet onnodig vroeg naar de startlocatie komen. De organisatie van de GOW wil namelijk voorkomen dat er teveel publiek bij de wedstrijden aanwezig is.

Om te kunnen deelnemen aan de GOW veldritcompetitie is een licentie en een MY-LAPS-chip vereist. Deze kunnen niet geleend worden! Elke deelnemer dient dus zijn eigen chip mee te nemen.  LET OP! Begeleiders die meelopen naar de start dienen een mondkapje te dragen. 


Door de (vernieuwde) corona-maatregelen is er GÉÉN publiek toegestaan!


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg OWC Oldenzaal dan HIER op Facebook en interesseer je in het evenement ‘GOW Veld Oldenzaal | OWC’. Zodra er nieuws wordt gedeeld ontvang je dat via een Facebookmelding. Zo blijf je altijd up-to-date! Wil je meer informatie over de gehele competitie? Kijk dan HIER!

 

Recent Posts