Vrijwilligers BBQ OWC afgelast

 In Evenement

OLDENZAAL – Op dinsdag 18 augustus werden er nieuwe (adviezen over de) coronamaatregelen bekend gemaakt. Hierdoor is OWC genoodzaakt om de geplande vrijwilligers BBQ van zaterdag 5 september af te lasten. Zodra deze maatregelen weer versoepelt worden zal er gekeken worden of er een nieuwe datum geprikt kan worden. Wordt vervolgd… 


Iedere vereniging moet het hebben van betrokken vrijwilligers. Binnen OWC hebben we een groot aantal vrijwilligers die helpen om de vereniging draaiende te houden. Daarom willen we als bestuur iets terug doen. Op zaterdag 5 september gaan we voor alle vrijwilligers een BBQ organiseren bij het clubhuis en wel om 16:00 uur. Iedereen die iets doet voor de vereniging (of iedereen die iets wil gaan doen voor de vereniging), al is het maar iets kleins, is van harte welkom.

Voor de organisatie is het belangrijk om te weten hoeveel mensen er komen en daarom vragen we je je aan te melden. Je kunt je aanmelden t/m zondag 30 augustus. Aanmelden? Klik HIER! Er zullen geen persoonlijke uitnodigingen verstuurd worden.

Wil je voorafgaand met je groep nog een rondje fietsen dan moedigen we dit van harte aan. Overleg dit met je team kapiteins.

Het Bestuur

*** DIT EVENEMENT IS VANWEGE DE CORONAMAATREGELEN AFGELAST ***

Recent Posts