Oldenzaalse Wieler Club

Nieuws

Nieuwjaarsreceptie zaterdagmiddag 12 januari

vrijdag 14 december 2018

Beste clubleden,

We hadden graag de inmiddels vertrouwde invulling aan de nieuwjaarsreceptie willen geven en aan willen sluiten op de eerste zondagrit in het nieuwe jaar, maar in het eerste weekend vinden de Maarten Nijland Classic en de voorbereidingen daarop plaats in het clubgebouw.

Daarom nodigen we jullie graag en van harte uit voor onze nieuwjaarsreceptie op zaterdagmiddag 12 januari om 17.00 uur in het clubgebouw.
We willen er met jullie graag een gezellige en informele middag van maken. We huldigen weer een aantal kampioenen en praten jullie bij ten aanzien van wat bestuurlijke zaken. Om ongeveer half 6 wordt een blijvende herinnering aan Ben Wigger onthuld in aanwezigheid van zijn directe naasten.
De koffie en een paar drankjes worden door de club gesponsord en het lekkers bij de koffie door Harm Wantia.We hopen dat we met velen van jullie op het nieuwe jaar kunnen proosten op deze middag.
Een vriendelijk verzoek: wil je je ivm de hoeveelheid banket even opgeven bij je teamleider vòòr wo 9 jan?
Heel graag tot za 12 jan, en voor iedereen alvast een heel goeie en gezellige Kerst en een gelukkig, sportief en gezond 2019!

Met opgewekte groet,
namens het bestuur van de OWC,

Henk Lansink.