Oldenzaalse Wieler Club

Nieuws

Alpe D'Huzes 2018

dinsdag 15 mei 2018

Wij geven niet op!
 
‘Alpe d’HuZes veteraan’ Ronny Damhuis neemt ook in 2018 weer fietsend deel aan Alpe d’Huzes.
Alpe d’HuZes is een topevenement waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’Opgeven is geen optie’ op één dag maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen. Dit alles om zo veel mogelijk geld voor het KWF Kankerbestrijding in te zamelen, voor de strijd tegen kanker. Met deze opbrengsten wordt onderzoek naar kanker ondersteund  om de ziekte meer en meer onder controle te krijgen.

Ronny is de ‘kopman’ van Team CompanyLedger met Bram Hulsman, Arjan Zum Grotenhoff, Sjoerd Reekers en Kornel Poelsma. Ronny neemt al voor de vierde keer deel aan Alpe d’HuZes, voor Arjan en Bram wordt het de tweede keer en Sjoerd en Kornel krijgen hun vuurdoop. Bij het team hoort ook Ronald Kramer. Hij fietst niet, maar wil het evenement van dichtbij meemaken en support het team! Op 3 juni vertrekt het zestal per camper naar Frankrijk.
Drie van de deelnemers zijn lid van OWC.Ieder heeft zijn eigen reden om aan dit evenement deel te nemen en kent wel iemand die lijdt aan een vorm van kanker. Twee teamleden zelfs heel dichtbij. Sjoerd verloor dit jaar zijn zus. Christel, de vrouw van Arjan, kampt opnieuw met deze vreselijke ziekte. Met veel verdriet en emoties, maar tegelijk enorm gemotiveerd steekt het team zijn nek uit voor dit geweldige evenement.

Het sportieve doel is de Alpe d’Huez zo vaak mogelijk te beklimmen. Maar veel belangrijker nog is het ophalen van veel geld voor onderzoek naar kanker en verbetering van overlevingskansen.
Het doel van 12.500 euro heeft Team CompanyLegder al ruim behaald. Het team legt de lat meteen hoger: wie wil bijdragen aan een totaal van 20.000 euro?
 
Het is geweldig om op zoveel steun te mogen rekenen. De enthousiaste reacties stimuleren echt om door te gaan! Alpe d’HuZes verbindt enorm. Indrukwekkend hoe actief al die teams en hun supporters zijn in de ruime aanloop naar en tijdens het evenement. Ieder met zijn eigen motivatie, ervaring en persoon in gedachten. Een geweldig goed doel!

Steunt u Team CompanyLedger? Het zou geweldig zijn als u geld wilt overmaken op onderstaande site!
 
https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/krabbs