Oldenzaalse Wieler Club

Nieuws

Ploegenpresentatie 2018

zondag 11 februari 2018

Om het nieuwe wielerseizoen 2018 officieel van start te laten gaan organiseren we in samenwerking met Fietsenwinkel Ten Tusscher de OWC ploegenpresentatie, en wel op as. donderdag 22 februari.

Het doet ons deugd onze wedstrijdafdelingen te presenteren aan al onze sponsoren en genodigden. Naast de junioren en damesploeg zijn tevens de Elite/Beloften renners van OWC Oldenzaal teruggekeerd in het wielerpeloton. Daarnaast lanceren we deze avond officieel ons geheel vernieuwde clubtenue.

Tijdens de ploegenvoorstelling willen we tevens van de gelegenheid gebruik maken om onze hoofdsponsors te bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen in de OWC als wielervereniging. Dit alles in het bijzijn van wielericoon Hennie Kuiper.

Graag horen we of u hierbij aanwezig kunt zijn. De aanmelding kunt u sturen naar sponsorcommissie@owc-oldenzaal.nl en/of naar één van onderstaande contactpersonen.

De presentatie zal plaatsvinden aan de Oldenzaalsestraat 340, te Enschede. Inloop is gepland vanaf 19.00 uur en het programma duurt van 19.30 uur tot ca. 21.00 uur.

Heel graag tot 22 februari!
Met sportieve groet,

Namens de OWC - Sponsorcommissie
Jaap Hiestand
Ties Lammerink
Joost Nijhuis
Roy Goseling
Lars Bekhuis
Piet Bruijsten