Oldenzaalse Wieler Club

Nieuws

Nieuwjaarsreceptie 14 januari 2018

donderdag 18 januari 2018

Om 09.00 u werden we door interim-voorzitter Jan Lammerink welkom geheten. Door de vereniging werd ons koffie aangeboden en werden we op gebak getrakteerd door de nieuwe sponsor makelaars Kock van Benthem.
Naderhand zijn we gaan fietsen of op de race of op de MTB ieder op zijn eigen tempo in zijn eigen groep. Tegen 11.30 u waren we terug in de kantine en kregen we koffie met broodjes en beleg en consumptiebonnen. Ook was er nog soep voor de liefhebbers.
Jan Lammerink heette ons nogmaals welkom en huldigde als kampioen 2017 o.a. Rob van den Berghe, NK weg docenten categorie amateurs. Als jubilarissen 2017 werden genoemd Maarten Nijland, Mart Otten, G. Tijmenze, Bertie Spelmink, Henk olde Damink (40 jaar) en Johnny Bulthuis (50 jaar). Hiervan zijn foto's gemaakt; zie hiervoor de fotorubriek. Niet een ieder was aanwezig. Afwezigen worden gehuldigd met de jaarvergadering.
Ook werden nieuwe sponsoren genoemd met dank aan de sponsorcommissie. Nieuwe sponsoren zijn makelaars KockvanBenthem, bakkerij Wantia en Johma salades
Hanvan Benthem, de nieuwe stadsprins van Oldenzaal, houdt van een grapje. Het clubgebouw staat te koop!(zie de foto's in de rubriek fotogalerij).
Verder werd ons het nieuwe wielertenue gepresenteerd (er is nog plek vrij voor een nieuwe sponsor op het wielershirt!). De officiele presentatie vindt plaats met de ploegenpresentatie bij onze sponsor Ten Tusscher op 22 februari.
Dank voor de organisatie van deze nieuwjaarsreceptie.

Walter