Oldenzaalse Wieler Club

Evenementen

Trainingskamp Benidorm Spanje

vrijdag 23 februari 2018

In 2018 gaan we weer naar Hotel Fiesta-park in Benidorm van vrijdag 23 februari  t/m zondag 4 maart 2018Prijs is € 301,—p.p.   Opgave voor 31 oktober 2017 (maar liefst zo snel mogelijk) met aanbetaling van de helft van de reissom, nl. € 150,--. Meerprijs voor 1-persoonskamer is € 89,--.Er kunnen 40 fietsen mee (geen MTB) en max 63  personen als Boosten 2 bussen inzet.( onder Voorbehoud). 1 koffer of weekendtas per persoon.

 

Boosten heeft me laten weten dat er in ieder geval nog plaats is voor 24 personen ( in de eerste bus) en er is een beperkt aantal royal class Plus en First Class stoelen beschikbaar. Afhankelijk van het aantal mensen van OWC  dat mee gaat, is er mogelijk een tweede bus.

 

Zoals altijd zijn er een aantal First Class stoelen. Meerprijs € 30,--. Er zijn ook 12 Royal Classs Plus plaatsen, deze hebben 6 cm. meer beenruimte en staan boven tussen de 2 trappen. Meerprijs € 15,--. Mensen die vliegen, maar wel in het Fiesta Park Hotel verblijven en fiets en koffer afgeven, betalen  ook de prijs voor een stoel in de bus.
 

Sluit een reis en/of een annuleringsverzekering af. Restitutie van de aanbetaling of van de hele reissom is niet meer mogelijk nadat wij Boosten het (voorlopig) aantal deelnemers hebben doorgegeven. De fiets gaat in een doos, die staat de dag voor vertrek in het clubgebouw. De passagierslijst wordt opgemaakt aan de hand van datum en/of tijd van binnenkomst van de mails. 

 

Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen in de bus wordt u op volgorde van binnenkomst op de wachtlijst gezet. U krijgt hier dan per omgaande bericht van.

Wij wijzen u er nog op dat de reis een initiatief is van leden van OWC en dat de Ren- en Toervereniging OWC niet aansprakelijk gesteld kan worden bij eventuele calamiteiten. 
 

 

Wees er dus snel bij want vol=vol.