Verhuur wielerbaan

Een ieder kan de Wielerbaan huren: een vereniging, een organisatie of iemand op persoonlijke titel.

Verhuur van de baan gaat in samenspraak met de beheerder van de Wielerbaan. Deze kan in zijn planning kijken of er op de gewenste datum ruimte is voor een activiteit en of de wielerbaan voor het evenement geschikt is. Ook kunnen met de beheerder eventuele wensen worden besproken.

De Wielerbaan is te huur voor een dagdeel: ochtend/middag/avond.

De huurprijs per dagdeel is €60 excl. de eventuele stroomkosten (verlichting)

Bij huur van de Wielerbaan krijgt u een volledige instructie en de benodigde sleutel(s).

Bij grotere evenementen dient ook “Het Hulsbeek” ingelicht te worden. Ook moet mogelijk de gemeente Oldenzaal vergunning verlenen.

U dient zich bij huur van de Wielerbaan te houden aan de gestelde gedragsregels genoemd in het onderdeel gedragsregels. Bij mogelijke schade of niet opvolgen van de gedragsregels is de huurder aansprakelijk.

Vragen of meer informatie? wielerbaan@owc-oldenzaal.nl

Wielerbaan 2.3 km