visie

Onze Visie

Passie voor de wielersport is onze drijfveer. Daarbij gaan topsport en recreatief fietsen of biken samen. Onze leden zijn de basis voor het succes, zowel toer- als wedstrijdfietsers zijn inzetbaar in de ondersteuning van al onze activiteiten.

OWC biedt een podium voor alle afdelingen van de wielersport, zowel in recreatief als in wedstrijdverband. Alle afdelingen functioneren autonoom en hebben in de begeleiding een bezetting waarmee de doelstellingen van de afdeling haalbaar zijn. Kernbegrippen zijn transparantie en respect. Alle geledingen zijn vertegenwoordigd in het hoofdbestuur.

OWC is een Oldenzaalse Wielervereniging met een regionale uitstraling en functie voor het aantrekken en opleiden van wielertalent. OWC streeft ernaar op het hoogste wedstrijdniveau de competitie aan te gaan, waarbij samenwerking met andere verenigingen een voorwaarde lijkt te worden.

OWC-ers fietsen in het opvallende blauw gele clubtenue. Onze leden respecteren de gezondheid van iedereen met wie of tegen wie ze hun sport bedrijven en willen een voorbeeld zijn voor andere fietsliefhebbers.

Dit zijn de eerste vier alinea's uit het visiedocument dat in 2016 is opgesteld.
Het volledige document kunt u lezen door downloaden van:
Visiedocument 2016