Oldenzaalse Wieler Club

Clubkleding

Sinds lang rijdt de OWC in het kenmerkende felgele clubtenue. Veilig en van verre herkenbaar. Alle OWC-leden worden geacht om tijdens clubactiviteiten gekleed te gaan in de clubkleding. 


Sinds januari 2012 is het niet mogelijk de kleding contant te betalen. Bij de aanschaf kunt u een formulier voor automatische incasso ondertekenen. Het aanschafbedrag wordt achteraf van uw rekening afgeschreven.
 
De meest gangbare kledingstukken (shirt korte mouw, koersbroek) en maten zijn vrijwel altijd in voorraad. Voor andere kledingstukken is het raadzaam op tijd te bestellen.
Klik hier voor het gehele assortiment en de prijslijst.

Het dragen van de clubkleding zijn we verplicht naar onze sponsoren en bovendien treedt de club hierdoor als eenheid naar buiten wat goed herkenbaar is. Om misverstanden te voorkomen hebben we dit uitgangspunt vastgelegd in de kleding gedragscode ( artikel 26 ) in ons huishoudelijk reglement.

Tevens dient dit het belang van onze sponsoren die voor ons optimale faciliteiten mogelijk maken. Onze shirtsponsoren zijn:


In 2011 is het tenue gerestyled. De kenmerkende felgele kleur bleef uiteraard. Er is een speciale uitvoering voor dames leverbaar.