Oldenzaalse Wieler Club

Clubkleding OWC

Sinds lang rijdt de OWC in het kenmerkende felgele clubtenue. Veilig en van verre herkenbaar. Alle OWC-leden worden geacht om tijdens clubactiviteiten gekleed te gaan in de clubkleding. 

In 2018 is het clubtenue compleet gerestyled. De kenmerkende felgele kleur is uiteraard gebleven, maar het algehele ontwerp van de kleding is daarbij aangepast. Dit zorgt voor een optimale presentatie en uitstraling van onze sponsoren en leden.Het dragen van de clubkleding zijn we verplicht naar onze sponsoren en bovendien treedt de club hierdoor als eenheid naar buiten wat goed herkenbaar is. Om misverstanden te voorkomen hebben we dit uitgangspunt vastgelegd in de kleding gedragscode ( artikel 26 ) in ons huishoudelijk reglement.

Tevens dient dit het belang van onze sponsoren die voor ons optimale faciliteiten mogelijk maken.

Onze kledingsponsoren zijn:

  • Toerleden kunnen zich voor clubkleding melden bij Hans Ophuis.
  • Wedstrijdleden kunnen hun kleding bestellen bij Herman Hilgenberg.
  • (mailadres kleding bestellen: kleding@owc-oldenzaal.nl)

Het is niet mogelijk de kleding contant te betalen. Bij de aanschaf kunt u een formulier voor automatische incasso ondertekenen. Het aanschafbedrag wordt achteraf van uw rekening afgeschreven.
 
De meest gangbare kledingstukken (shirt korte mouw, koersbroek) en maten zijn vrijwel altijd in voorraad. Voor andere kledingstukken is het raadzaam op tijd te bestellen. Er is een speciale uitvoering voor dames leverbaar.

Klik hier voor het gehele assortiment en de prijslijst van het nieuwe clubtenue.

Vanaf 2019 is het voor elk clublid verplicht om tijdens clubactiviteiten het nieuwe tenue te dragen. Daarna mag het oude tenue enkel nog tijdens niet-club-activiteiten worden gedragen.