NCK Ploegentijdrit

Het eerste wegseizoen met het OWC Cannondale Ten Tusscher Ladies Cycling Team is zaterdag afgesloten met het NCK in Dronten. Marjolein, Lisanne, Rixt en Marleen mochten de club vertegenwoordigen op een 34,4 km lange ploegentijdrit.

De gezamenlijke trainingen onder leiding van Delon in aanloop op het NCK waren zeker terug te zien, waardoor goed werd samengewerkt en de dames met z'n vieren over de finish wisten te komen. In een tijd van 48.50 min leverde dit nét geen top-10 notering op, maar een 11e plek is zeker een prestatie om trots op te zijn. Super gedaan!

Volgende week begint het GOW-seizoen, waar enkele dames van het OWC Cannondale Ten Tusscher Ladies Cycling Team hun veldrijkunsten gaan vertonen om sterk de winter uit te komen.