Oldenzaalse Wieler Club

NK tijdrijden Middelharnis

NK Tijdrijden, 22 juni te Middelharnis.

's Ochtends vroeg vertrekt Lars olde Meierink samen met zijn ouders en vriendin naar Zeeland. Het is een eind rijden maar gelukkig kunnen ze vlug opschieten. Het parcours heeft Lars 3 dagen eerder al verkend. De voorbereiding van Lars' tijdrit bestaat uit een goede warming-up en tijdig
eten. Vandaag moet alles goed gaan en op z'n plek vallen. 

13:48
Lars start aan het gevecht voor de Nederlandse Tijdrit-titel. Hij rijdt een lekker tempo met een mooie cadans. Vanuit de volgauto worden hem tips en aanmoedigingen toegeroepen.
Lars gaat hard, zo hard dat hij de renner voor zich opslokt. Wat moet dat een kick hebben gegeven. Hij gaat nog harder en weet nog een renner in te halen. In de volgauto vragen ze zich af of hij niet te enthousiast is begonnen. Het antwoord zal later 'nee' blijken. Lars rijdt een erg vlakke tijdrit. Hij eindigt hiermee op een 13e plek. Even stond Lars met zijn tijd nog in de top 3 maar helaas werd hij hieruit verstoten.

Lars mag erg trots zijn op deze prestatie!

Na het DK Tijdrijden te hebben gewonnen heeft hij ook tijdens het NK tijdrijden laten zien dat hij bij de top van Nederland hoort.