NK weg en NK tijdrijden

Voor tandem team Bloo / Stadman stonden afgelopen weekenden in het teken van de NK's..
Op zaterdag 25 juni 2015 reden zij het NK weg in Bladel. Na een slechte start, moesten ze in de achtervolging op de concurrenten. Vijf ronden voor het einde kwamen ze bij de andere dames tandem terecht en werd het nog even spannend. Helaas verloren ze de sprint. Niet gek, want de andere dames zijn wereldkampioen op de 1kilo baan. Wel zijn ze blij met het wedstrijdverloop. Helaas zat er niet meer in dan een tweede plaats.

Zaterdag 2 juli 2015 reden zij het NK tijdrijden in Emmen. Helaas ging er bij de start meteen al wat mis. De startdame hield de tandem niet goed vast, waardoor ze al bij een halve minuut gingen hangen. Het resultaat was een start, waarbij ze gelijk de hekken in gingen. Snel stapten ze weer op om te beginnen aan de tijdrit. Het doel was om een vlakke rit te rijden. Over vier rondes was alleen de eerste ronde behoorlijk verschil met 30 seconden door de val bij de start. Het doel om een vlakke rit te rijden, was dus behaald. Dit resulteerde erin dat de dames een tweede plek behaalden.

Na een kort seizoen vergeleken met het "normale" wielrennen zijn de dames erg blij met wat ze allemaal hebben mogen doen en welke resultaten ze al neergezet hebben. Helaas zijn er niet veel wedstrijden voor het aangepast wielrennen.
De aankomende tijd gaan de dames zich focussen op het open WK paratriatlon op 24 juli in Rotterdam & het NK Paratriatlon.

Klik hier voor meer foto's van de wedstrijd in Bladel