Oldenzaalse Wieler Club

Rolstoelmeerdaagse Deurne 2015

Rolstoelmeerdaagse Deurne zaterdag 30 mei 2015

De rolstoelmeerdaagse Deurne is een jaarlijks evenement van 3 dagen handbiken door het mooie Peelgebied. Er kunnen 3 afstanden per dag worden gereden, nl: 15, 30 (4 personen OWC) en 50 km (8 personen OWC).

De handbikers van OWC die dit jaar mee zijn geweest zijn: Auke Zandstra, Bennie Bouwhuis, Bram Göring, Daan Broeze, Edwin Polmann, Kitty Verbeek, Nico Dassen, Ron Koster, Saskia Stinenbosch, Tristan Vleut, Trudy Boesveld en Wim Baas.

De meesten vertrokken woensdag naar Deurne. De organisatie zorgde op de overnachtingsplek, de gymzaal van een schoolgebouw van alle gemakken voorzien, en voor een sfeervol programma met veel hulp van vrijwilligers. We aten een warme hap in Deurne en de rest van de avond waren we hier. Vele bekende gezichten, ook die we kennen van de Rolstoelvierdaagse in Delden. Het was in één woord “super!”.

Dag 1:
Hemelvaartsdag. Aanvang 10.00 uur. Gezamenlijk ontbijt, lunchpakket pakken en wachten op het startschot. Na een prachtige tocht, rond 18:00 uur aan tafel voor een warme maaltijd. Om 20:00 uur begon het avondprogramma, veel zang en de stemming zat er goed in.

Dag 2:
Weer gezamenlijk ontbijt en weer op alle rustpunten lekker een kop koffie of thee. ’s avonds weer gezamenlijk eten en vervolgens een avond met vijf spellen. Na de spellen gewoon lekker samen zijn.

Dag 3:
Zaterdag verzamelpunt zo’n kilometer van de school vandaan. Bij binnenkomst in defilé met de fanfare voorop door de versierde straten in Deurne. Een gezamenlijke maaltijd vormde de afsluiting.

Een aantal foto's van de Rolstoelmeerdaagse Deurne vind je hier »

Helaas is op 25-27 mei 1027 de laatste Rolstoelmeerdaagsein Deurne gehouden.