Oldenzaalse Wieler Club

Mountainbike

Biken met een glimlach

Bij OWC houden we er van om op een gezellge manier samen met kinderen onze passie voor het mountianbiken te delen.
We helpen je spelenderwijs beter te worden en je fietsvaardigheid (door) te ontwikkelen. Dit doen we bovenal als groep, want wat is er nou leuker dan samen met je kameraden, vrienden of vriendinnen lekker in de Twentse buitenlucht door de bossen te fietsen?

Wil je meer uitdaging dan kun je bij ons terecht om wedstrijdgericht te trainen. We werken in groepjes van kinderen met een zelfde niveau.Veilig, verantwoord en met respect voor de natuur én voor de ander.

Veiligheid staat bij ons voorop, dat betekent dus altijd helm op en controle of je fiets veilig is. Het betekent ook veilig zijn voor een ander, dus gewoon even bellen of snelheid aanpassen als er anderen op je pad komen en bij schermer altijd verlichting gebruiken!

De Twentse natuur is adembenemd mooi en dat willen we graag zo houden. Ons motto is dan ook: laat niets achter behalve de afdruk van je band.

We zijn een hechte mountainbike club en voor ons is respect hebben voor elkaar is een must. Zowel de ander als jij kan fouten maken, dus ondersteun elkaar en leer van je fouten. En vergeet vooral niet te lachen als het het een keertje mis gaat!